Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwem11steden

zo 19 augustus 2018

Zo’n 7 jaar nadat wij als eerste de gehele elfstedentocht zwemmend hebben afgelegd is er opnieuw iemand die de uitdaging aan gaat. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden zwemt in augustus 2018 de elfstedentocht om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Bijna 200 km zwemmen langs 11 steden in Friesland. Een unieke prestatie en een uniek evenement, tien jaar nadat hij een gouden medaille won op de Olympische Spelen in Beijing!

Maarten vindt het geweldig als jullie helpen! Dat kun door te doneren, een stuk met hem mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen aan dit event.

Meezwemmen kan in de elf Friese steden. In iedere stad heb je de mogelijkheid om 500 of 2000 meter met Maarten mee te zwemmen. En dat mag je in iedere of in één stad doen. Dus zowel de geoefende zwemmer als de enthousiaste recreatiezwemmer is van harte welkom. Hoe geweldig zou het zijn om deze tocht met zoveel mogelijk mensen te maken? Voorwaarde voor deelname is dat je meehelpt met het ophalen van zoveel mogelijk geld, door jezelf te laten sponsoren.

Lees meer op www.maartenvanderweijdenfoundation.nl of schrijf je in om mee te zwemmen op www.11stedenzwemtocht.nl

Gegevens

Datum:
zo 19 augustus 2018

Gegevens

Datum:
zo 19 augustus 2018