TENNIS

Bij Sporthuis A.P. van der Feer vind je alles op het gebied van tennis. Bij ons vind je tenniskleding, -schoenen en rackets. Daarnaast zijn wij dé specialist op het gebied van de verzorging en het opnieuw bespannen van jouw racket!

Tennis kleding
De juiste outfit is belangrijk om tijdens het tennissen niet oververhit of onderkoeld te raken. Voldoende bewegingsvrijheid en draagcomfort kunnen de training positief beïnvloeden. In onze winkel en webshop bieden wij de nieuwste collecties tenniskleding van onder andere de merken Adidas, Nike, Luhta en Lining.

Rackets en tennisballen
Het belangrijkste materiaal voor een tennisser is het racket. Bij ons in de winkel en webshop vind je een groot aanbod aan tennisrackets die verschillen in gewicht, bladformaat en balanspunt.

Rackets voor zowel de beginnende spelers als gevorderde van onder andere de merken Dunlop, Head, Prince en Wilson. Naast rackets verkopen wij ook lucht- en gasgevulde tennisballen.

Bespanning tennisrackets
De bespanning is grotendeels bepalend voor de speeleigenschappen van een racket. De snaar in het racket is het enige materiaal dat in contact komt met de bal. Investeer daarom niet alleen in een goed racket, maar ook in de bespanning die er op zit!

Wij helpen je graag bij het juist bespannen van jouw tennisracket. Dit doen wij in de winkel met onze eigen bespanningsmachine en een breed assortiment tennissnaren van Passific.

Ook voor het plaatsen van een nieuwe grip kan je terecht in onze winkel in Bolsward.

Tennisschoenen
Goede tennisschoenen zijn een essentieel onderdeel van je outfit. De juiste schoenen zorgen voor comfort en grip op alle verschillende onderlagen waar je op speelt. In onze winkel en webshop vind je een ruim aanbod tennisschoenen geschikt voor gravel en (kunst)gras, tapijt en court van merken als Mizuno, Nike, Adidas, K-swiss en Asics.