KAATSEN / ONE WALL HANDBALL

Kaatsen is dé volkssport in Friesland en niet meer weg te denken uit de Friese cultuur.
Om de sport op een goede manier te kunnen spelen en comfortabel op te slaan is een goed passende handschoen onmisbaar! Dit geldt voor alle leeftijden en voor elk niveau. Een goede handschoen kan bepalend zijn in de wedstrijd en in het speelplezier.

Sporthuis A.P. van der Feer heeft een ruime voorraad aan kaatshandschoenen op voorraad. Voor zowel kinderen als volwassenen. Ballen zijn ook onmisbaar bij het kaatsen. Wij hebben diverse soorten kaatsballen. Tevens kunnen wij kaatsballen laten borduren met uw naam erop.

Naast een goede kaatshandschoen is het gebruik van de juiste schoenen ook erg belangrijk in de kaatssport. In onze winkel vind je een ruim assortiment aan kaatsschoenen van onder andere de merken Asics, Dita en Adidas.

Naast het kaatsen wordt er tegenwoordig ook One Wall Handball gespeeld. In tegenstelling tot het kaatsen bevindt deze sport zich meestal binnen af. De bal wordt dan tegen de muur geslagen, en de tegenstanders bevinden zich naast elkaar.

Ook voor deze tak van sport heeft Sporthuis A.P. van der Feer materialen. Zo hebben wij verschillende ballen (Killershot / Sky Bounce) en handschoenen (EDTL / Owen) in ons assortiment.

killer-bal
sky-bounce