Skip to content

TENNIS/ PADEL

Ontdek alles over tennis bij Sporthuis A.P. van der Feer!

Bij Sporthuis A.P. van der Feer is tennis een passie. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tenniskleding, teninsballen, tennisschoenen en tennisrackets. Bovendien zijn wij dé experts als het gaat om het onderhoud en opnieuw bespannen van jouw racket!
BESPANNING
De bespanning van een racket speelt een cruciale rol in de speeleigenschappen. De snaar van het racket is het enige contactpunt met de bal. Investeer daarom niet alleen in een kwaliteitsracket, maar ook in de juiste bespanning!
Laat ons je helpen met het bespannen van jouw tennisracket. In onze winkel gebruiken we onze een bespanningsmachine en bieden een breed scala aan tennissnaren van onder andere Pacific. Ook voor het vervangen van de grip ben je bij ons aan het juiste adres.
TENNISBALLEN

Ontdek onze selectie aan tennisballen: Naast een breed aanbod van tennisrackets, schoenen en kleding bieden wij ook een assortiment aan met lucht- en gasgevulde tennisballen. Deze ballen van topkwaliteit zijn perfect voor zowel trainingssessies als wedstrijden. Kom langs en we geven je graag het advies voor de juiste tennisballen.

Heb je veel tennisballen nodig voor de vereniging of ander doeleinde, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek nu alles wat je nodig hebt voor tennis bij Sporthuis A.P. van der Feer!

ONZE MERKEN

SJENG SPORTS / NIKE / LUHTA / ADIDAS / DUNLOP / HEAD / ADIDAS / NIKE / PRINCE / WILSON / K-SWISS / MIZUNO / ASICS

 

Back To Top