VOETBAL

Voetbalschoenen

Wat erg belangrijk is bij het kopen van voetbalschoenen is de ondergrond waar je op gaat spelen. Iemand die op echt gras speelt, heeft andere voetbalschoenen nodig dan iemand die op kunstgras speelt of iemand die meer tijd doorbrengt in de zaal. Ook de kwaliteit van de voetbalschoenen is van belang bij het kiezen van je nieuwe voetbalschoenen, iemand die op een hoger niveau voetbalt zal een andere voorkeur van schoen hebben als iemand die op een lager niveau voetbalt.

Bij Sporthuis A.P. van der Feer vind je voetbalschoenen in alle kleuren en modellen. Zo hebben wij veldschoen, kunstgrasschoenen en zaalschoenen. Merken als Hummel, Adidas, Ermia, Jaco en Masita hebben een groot aanbod voetbalschoenen waarmee je optimaal kunt presteren tijdens een wedstrijd. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste voetbalschoen die perfect op de voet aansluit. Dit is erg belangrijk voor comfort, balgevoel en snelheid tijdens het spel. In onze winkel geven onze medewerkers graag advies en tips voor het vinden van de juiste voetbalschoenen.

Kleding en accessoires
Naast voetbalschoenen vind je in onze winkel ook voetbalkleding en accessoires in alle kleuren en maten. Bij het kiezen van de juiste outfit is het belangrijk dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt en zorgt voor een comfortabele lichaamstempratuur. Maar het oog wil ook wat! Daarom heb je bij Sporthuis A.P. van der Feer keuze uit verschillende tenuis van jouw favoriete voetbalclub of in de kleur van jouw eigen vereniging. In onze winkel  vind je ruim aanbod van onder andere de merken Hummel, Adidas, Ermia, Jaco en Masita.

Voetballen en voetbaltassen
Een goede voetbal bepaalt voor een groot deel het verloop van de wedstrijd. De voetbal moet passen bij het spelersniveau en de ondergrond waar je samen met je team op speelt. Ben je geslaagd voor een fijne voetbal en een outfit? Dan mag een bijpassende tas natuurlijk niet ontbreken! Bekijk ons ruime aanbod voetballen en tassen in onze winkel. Wij verkopen voetballen en voetbalaccessoires van merken als Adidas, Nike, Derby Star, Hummel, Ermia, Jaco en Masita.