wandelen

WANDELEN 

Wandelkleding
Of je nou een beginner of een geoefende wandelaar bent, de kleding tijdens het wandelen moet comfortabel zitten en luchtdoorlatend zijn. Wij hebben een ruime aanbod modieuze wandelkleding in onze winkel. Hier vind je de kleding is alle soorten en modellen van merken als Ice Peak, Lutha en Craft.

Wandelschoenen
Het belangrijkste onderdeel van je wandeloutfit zijn de schoenen. Een juiste wandelschoen kan blessures helpen voorkomen en zorgt voor veel comfort tijdens het wandelen. Wandelschoenen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Elk voor een eigen ondergrond en intensiteit van gebruik. Een goede wandelschoen zorgt voor extra bescherming, stabiliteit, grip en demping van de schokken. Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze voor de juiste schoen door het maken van een voetenanalyse.

In onze winkel vind je een breed assortiment wandelschoenen in trendy kleuren van merken als LOWA en Salomon.

Wandelrugzakken
Als je gaat wandelen is het belangrijk dat je goed en voldoende eet en drinkt. Vooral bij langere tochten is het aan te raden om ieder uur iets te eten en bij warmer weer zeker ieder half uur iets te drinken. Dit is belangrijk om uitdroging en blessures te helpen voorkomen. Een goede rugzak met ademend vermogen is daarbij essentieel! Zo voorkom je dat je rug teveel gaat transpireren. Daar hebben wij in de winkel de perfecte wandelrugzak van Deuter voor. Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze voor de juiste rugzak en stellen deze in op jouw houding. Zo houdt niets je meer tegen om er op uit te gaan!

Wandelsokken
Het is belangrijk om een goede kwaliteit sokken te dragen tijdens je wandeling. Deze sokken beschermen je voeten tegen vervelende drukpunten en door de goede vochtafvoer van de sokken voorkomt het de vorming van blaren. In onze winkel hebben wij een divers assortiment aan modellen en kleuren sokken van de merken: Falke en X-Socks.