Skip to content

Ga je op wintersport of indoor skiën / snowboarden en wil je weten hoe je dat het beste kan aanpakken? Wintersportspecialist Sporthuis A.P. van der Feer helpt je graag bij het vinden van je uitrusting, zoals ski ‘s, snowboard, schoenen en kleding.

Bij Sporthuis A.P. van der Feer kun je altijd terecht voor ski- en snowboard schoenen op maat en een selectie van de beste ski’s.

Voor de verhuur kun je ook bij ons terecht, in onze skihut staan wij je graag bij in de juiste keus voor ski’s  of een snowboard. Ook het onderhoud van je ski’s of snowboard kunnen wij verzorgen, dit doen wij in onze eigen werkplaats.

Naast een goede uitrusting kun je bij ons ook terecht voor een passende outfit. Zowel de bovenlaag als onderlaag zijn belangrijk. Wij hebben een ruime keus aan winterkleding; van bovenkleding tot ondergoed.

Skischoenen zijn wellicht het belangrijkste deel van je uitrusting. Een goede pasvorm is zeer belangrijk. Met Bootfitting heb je binnen 30 minuten een maatwerk skischoen met een 100% perfecte pasvorm. Meer Comfort. Meer plezier!

Zoals het fundament van je huis is dit ook belangrijk voor je voeten. Wij kunnen voor jouw een op maat gemaakte inlegzool maken geheel naar uw voeten.

Back To Top